Ketnet wordt Petnet

Ketnet wordt vrijdag voor één dag Petnet. De zender organiseert samen met Kom op tegen Kanker voor de zesde keer de campagne van De Pet op tegen Kanker.

De Pet op tegen Kanker is een bewustmakingsactie waardoor het thema bespreekbaar moet worden bij kinderen. Er wordt ook geld ingezameld. Met de opbrengst worden allerlei initiatieven georganiseerd om kinderen met kanker een hart onder de riem te steken. 

Ketnet moedigt alle kinderen aan om met een Kom op tegen Kanker-pet naar school te gaan als teken van solidariteit. "Heel wat bekende Vlamingen zullen dat goede voorbeeld volgen", klinkt het. "Metejoor, Jacotte Brokken, Gert Verhulst, Gustaph en Aaron Blommaert zetten allemaal de Pet op tegen Kanker."

Boegbeeld van de campagne dit jaar is Ketnet-wrapper Gloria Monserez. Sinds Monserez de actie vorige maand aftrapte , riepen de Ketnet-wrappers alle kinderen op om creatief aan de slag te gaan met de petten, ze te versieren en op hun hoofd te zetten.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.