Totale overleving bij behandeling van een nieuw gediagnosticeerd multipel myeloom met daratumumab-bortezomib-melfalan-prednison

Totale overleving bij behandeling van een nieuw gediagnosticeerd multipel myeloom met daratumumab-bortezomib-melfalan-prednison

De ALCYONE-studie is een open fase III-studie die de combinatietherapie daratumumab-bortezomib-melfalan-prednison heeft onderzocht bij patiënten die niet in aanmerking kwamen voor transplantatie. De totale overleving na drie jaar was significant beter met die viervoudige combinatietherapie. Ook bleef het gunstige effect op de progressievrije overleving gehandhaafd.

BRAF mutational status as a significant prognostic factor of OS

BRAF mutational status as a significant prognostic factor of OS

The BRAF protein has become one of the major therapeutic targets in the treatment of both stage III and stage IV melanoma. The analysis of the BRAF mutational status has been established as a standard procedure during diagnosis of advanced malignant melanoma due to the fact that BRAF inhibitors constitute a cornerstone in the treatment of metastatic disease.

Laatste reacties

 • Hoe kan een leek te weten komen of een bepaald katoen 600 TPI heeft? Zelf tellen zal helaas niet gaan. Een antwoord op die vraag hadden jullie zélf moeten meegeven aan de lezer!

  Efficiëntie van stoffen mondmaskers

 • In de media is te zien hoe sommige zorgverleners maskers dragen met uitademventiel. Zie bvb VRT NU Het Journaal 2/5/2020 19h. Dergelijk uitademventiel laat natuurlijk de 'vrije uitstoot van partikels toe. Op dergelijke maskers die wel de drager maar niét de omgeving beschermen is...

  Over de doeltreffendheid van maskers...

 • wat heb je nu aan zo'n artikel? Alle middelen op een rijtje waarvoor nog in de verste geen bewijs is! En gaan we nu het coronavirus bestrijden met vitamines? Een artikel om snel te vergeten!

  Covid-19: enkele mogelijke ingrepen om de epidemie te verlichten

 • mooie titel.... maar de vraag die ik als bestuurslid van een HAK nog niet beantwoord zie is :"wat is een optimale bezoldiging?"

  Wat is uw optimale bezoldiging?