Jubileumeditie plantjesweekend van Kom op tegen Kanker van start

Jubileumeditie plantjesweekend van Kom op tegen Kanker van start

Van vrijdag tot zondag verkopen duizenden vrijwilligers over heel Vlaanderen azalea's aan iedereen die de strijd tegen kanker een warm hart toedraagt. Het plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. Een plantje kost 7 euro.

ZNW Zuid-West Limburg: zorgtraject één oncologisch netwerk

ZNW Zuid-West Limburg: zorgtraject één oncologisch netwerk

De vier ziekenhuizen van het netwerk Zuid-West Limburg pakken uit met een primeur. Ze stampten één zorgtraject uit de grond voor vier soorten kankers waarbij de patiënt gegarandeerd de best mogelijke behandeling geniet. In welk van de ziekenhuizen van het netwerk de patiënt zich eerst aanmeldt, is niet van belang.

Laatste reacties

 • Hebben de onderzoekers ook nagegaan welke de reden was om een onderzoek/behandeling nog uit te voeren?
  Waren er consequenties aan die onderzoeken gekoppeld?

  Al te vaak nog ingreep bij wie ongeneeslijk is

 • Dit is een retrospectieve studie waarbij datum overlijden gekend is. Op moment van medische hulp in die laatste maanden kan datum overlijden zeer moeilijk worden ingeschat. Alle levenskwaliteit bevorderende medische hulp moet mogelijk blijven in deze laatste maanden.
  Johan...

  Al te vaak nog ingreep bij wie ongeneeslijk is

 • Eindelijk! Betekent dit ook dat men in Europa overal medicatie over de counter via internet zal mogen kopen zonder locale blokkades?

  Onlinehandel: alle Europese kopers op gelijke voet

 • Wat de CM er nooit bij vertelt is dat de patient die een 1-persoonskamer kiest daar bijna nooit 1 euro zelf moet van betalen, want het is zijn hospitalisatie-verzekering die alles betaalt....( wij vragen bvb. alleen supplementen als we zeker zijn dat de patient daar zelf niks ...

  De Block zal ereloonsupplementen niet schrappen