De Block zal ereloonsupplementen niet schrappen

De Block zal ereloonsupplementen niet schrappen

De minister benadrukt dat ze samen met alle betrokkenen een oplossing wil vinden voor de problematiek, maar dat de supplementen inderhaast schrappen niet de juiste manier is.

Psychologische ondersteuning Belgische longkankerpatiënten kan beter

Psychologische ondersteuning Belgische longkankerpatiënten kan beter

Het Belgische preventiebeleid voor tabak is een van de betere van Europa, maar de psychologische begeleiding na longkanker kan beter. Dat blijkt maandag uit een Europese vergelijkende studie van het longkankerbeleid van 13 Europese landen, uitgevoerd door The Economist Intelligence Unit.

Laatste reacties

 • Het is hoogst merkwaardig dat ‘zogenaamd socialistische’ actoren plots een sociale maatregel- zoals ereloonsupplementen in essentie zijn- willen afschaffen.
  Ereloonsupplementen zijn immers enkel te betalen door de rijken, meestal echter indirect het bedrijf dat zijn werknemer...

  De Block zal ereloonsupplementen niet schrappen

 • Beste,
  Bij de oorzaken van kanker heeft u volgens mij enkel belangrijke factoren vergeten nml onze ongezonde levensgewoonten en de pollutie die ons omringt.
  Dr. Diericx Ann

  Wereldwijd stijgt het aantal kankerdiagnoses

 • Consult aan bed, OK, maar hoe zit het met de technische prestatie die bij dit consult wordt uitgevoerd?

  Consult aan bed uit laagvariabele zorg gewipt

 • Hij was een hoogst beminnelijk man. Hij coördineerde de buitenlandse stages voor de 6e -jaarstudenten. We mochten onze ervaringen komen vertellen op een zomeravond in zijn tuin. Condolenties aan de familie.

  Prof. Dr. baron Marc Verstraete overleden