Twee artsen van AZ Damiaan in spraakmakende TV-series

De artsen in kwestie zijn geriater dr. Ann Vandenbroucke (Topdokters (foto (c) Woestijnvis)) en patholoog-anatoom prof. dr. Geert Van Parys (Misdaaddokters).

Vanaf maandag 28 januari nemen negen nieuwe dokters, met elk hun eigen medische specialiteit, de kijker mee achter de schermen van hun fascinerende beroep en hun drukke privéleven in het zesde seizoen van Topdokters. Voor Az Damiaan Oostende is dat geriater dr. Ann Vandenbroucke die op een van de grootste geriatrische afdelingen van België dagelijks bejaarden ziet met heel uiteenlopende klachten.

Dr. Vandenbroucke gaat voor een holistische aanpak en een zeer persoonlijke benadering van de patiënten. Naast geriater is ze ook LEIF-arts.    

Topdokters gaat op maandag 28 januari om 20.35 uur van start op Vier. 

In Misdaaddokters praat Gilles De Coster met medisch specialisten die het verhaal achter de zware misdaad reconstrueren. Patholoog-anatoom professor Van Parys doceert gerechtelijke geneeskunde en medische criminalistiek aan de Universiteit Gent.

Bekende zaken: Kasteelmoord, Bernard Wesphael, Kruisboogmoord.

Misdaaddokters speelt zes weken lang, vanaf woensdag 6 februari om 21.15 uur op Canvas.

 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.